Allt är större i USA

Publicerat: 2011-08-29 | 10:06:27 i MItt liv i USA
Det här är en amerikansk pizza, snacka om STOR... svensk familjepizza psshh släng dej i väggen. Det är väl sant det alla säger allt är större i USA.

Registration

Publicerat: 2011-08-26 | 20:15:45 i MItt liv i USA
Idag var jag på min nyaa skola och blev registrerad, jag var på skolan igår också men då blev jag enrolled. Ni kommer säkert undra vad skillnaden är men enrolled då blir man inskriven i skolans databas och man väljer vilka ämnen man vill ha och lämmnar in alla viktiga papper och sånt och. Registration som jag var på idag, men tar sitt yearbook foto, får sitt ID-kort, får alla sina böcker(som var jätte tjocka :( som ni kan se på bilden), får sina PE-kläder (PE=ungefär som idrott) med skolans logga och namn och ett lås tror det var allt. Oh just de, mina ämnen jag valde drama, PE, photography, worlds history, english och math.Cowles Mountain

Publicerat: 2011-08-24 | 08:21:40 i MItt liv i USA

Igår besteg jag, Mads och Johnny Cowles Mountain. Det var faktiskt värt den branta och jobbiga vägen upp, utsikten var fantastisk. Cowles Mountain är ca 500 m hög och sträckan upp är ca 2.4, även om det inte är så jätte långt så var det jätte jobbigt att ta sej upp för att det var brant och ojämnt och massa stenar som man fick gå över. Vi gick upp på berget runt 7-8 tiden, för vi ville se solnedgången och ta massor med bilder. Som sagt utsikten var fantastisk, här är några bilder
San Diego!! JEEJ!!

Publicerat: 2011-08-23 | 01:53:26 i MItt liv i USA
Jag kom till SD för ungefär 4 dagar sedan. Dagarna bara flyter på,  vi solar och badar. Vi har varit på ett ganska stort mall, varit på bio två gånger( rise of the planet of the apes och final destination 5) måste säga att båda var faktiskt helt okej. Vi var på en marknad för några dagar sendan som var där dom hade allt och ingenting. Jag har köpt jätte mycket kläder på Holister och på abrocombie, det är sjukt billigt här om man jämfört med hemma. Min svenka blir bara sämre och sämre haha kan knappt stava längre. Aja här kommer några bilder från SD.Picture time!! (New York)

Publicerat: 2011-08-22 | 08:55:26 i MItt liv i USA
Här är några av alla bilder jag tog i NY orkar inte lägga upp alla det tar typ 100år


Starbucks inne pa campuset

Michelle och Mads
My M's


NYC

Publicerat: 2011-08-16 | 05:39:05 i Innan USA
Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen på sistonde men jag har fullt upp i NY. Vi har knappt någon fritid alls och det finns så mycket att se och göra här. Dagarna bara flygger  förbi. Vi har hunnit med mycket, vi har varit på toppen av the empire of state building (night time), varit på Times Square(day&night time), shoppat på 5th avenue. Vi har varit på ett  stort mall med 3 våningar och macy's(en jätte stor affär med typ alla märkes kläder), vi har spelat american fotball och baseball. Vi har haft några "lektioner" en om amerikansk historia och en om olika scenarios. Jag är tvungen att använda datorerna som finns i loungen, oh just det dom har en star bucks på univeritetet vi bor på hur konstigt är inte det. Ja har blivit jätte bra kompisar med Mads(utbytesstudenten som jag ska bo med), Michelle från Danmark, Sunway från Norge(Solvieg) vi kallar bara henne Sunway, Juliette från Holland m.m. haha jag kommer kanppt ihåg vad någon heter hahha. Ah ja... bilder kommer upp snart, förmodligen när jag kommer till San Diego.

New York!!!!

Publicerat: 2011-08-11 | 23:13:39 i MItt liv i USA
Efter en lång lång flygresa sitter jag nu i bussen i NY på väg mot campuset:)

SpendOn "MasterCard"

Publicerat: 2011-08-09 | 00:56:10 i Innan USA


När jag var på Shell macken med pappa för några veckor sen så såg vi ett "engångs mastercard" eller vad man ska säga. Man kan ladda det med pengar precis som ett refil kort, det går att ladda med 200kr-1500kr. En smart lösning om man tappar bort sitt kort och anväder det tills man får ett nytt kort eller om det andra kortet krånglar. Den enda nackdelen är att man inte kan ta ut pengar ur bankomat med det, men man kan handla i alla affärer som tar mastercard över hela världen.


En vecka!

Publicerat: 2011-08-03 | 01:05:51 i Innan USA
Jag insåg nyss att det bara är en vecka kvar tills jag åker, kan knappt fatta det. Det känns overkligt. Jag har jätte mycket att göra nu, packa, gå igenom alla papper, köpa massa saker som jag behöver, kanske köpa fler presenter.. ja.. m.m.
Är det någon som ska till New York den 11 Augusti från STS?

RSS 2.0