Halloween

Publicerat: 2011-11-02 | 02:21:10 i MItt liv i USA
Mads och jag var i en ganska stor halloween affär, dom hade jätte mycket att välja på, och mycket saker som man aldrig hade sätt innan. Det var allt från saker från skräk filmer till Bloody Mary speglar( jag tror att hon heter svarta madamm på svenska? är inte helt 100). Ja utbudet är helt annorlunda här om man jämför med i Sverige. Jag gillar att det är större med halloween i USA och folk som spökar ut sina hem.


Så här såg vi ut på halloween,jag och Mads var zombies, Jonathan var sej själv? haha eftersom han spelar football, vi gick trick or treating. Vi fick rätt så mycket godis. Vi gjorde det mest bara för att ha gjort det.


Knott's Berry Farm

Publicerat: 2011-11-02 | 01:33:41 i MItt liv i USA
Knott's Berry Farm, jag var där för typ 2 månader sen men, men jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Det tog typ  1h och 40 min eller något med bil, vi åkte så vi var där ganska tidigt så vi kunnde vara där hela dagen ändans tills dom stängde. Vi hade jätte kul, vi åkte allt som var åk värt. Nöjesparken är lite "wild western" tema och dom hade shower och sånt med cowboys.Ikea

Publicerat: 2011-11-02 | 01:24:44 i MItt liv i USA
Det kändes lite konstigt när man var på ikea det kändes som att jag var i Sverige, alla konstiga svenska namn som dom har på alla sina varor. Det såg precis ut som på ikea i sverige den ända skillanden var att alla priser var i dollar. Själv klart var jag ju tvungen att köpa lite godis, men dom blev lite besviken på att dom inte hade som stort sortement, men, men. Jag köpte kexchoklad, ballerina, bilar och daim, det var typ det dom hade.

RSS 2.0