DownTown Minneapolis

Publicerat: 2012-04-05 | 21:50:30 i MItt liv i USA
Vi var i DownTown Minneapolis och utforskade lite med några kompisar. Vi tog tåget dit från Mall of America. Det var jag, Mads, Brittany, Greta och Ivy, dom visade oss alla saker som vi var tvunga att se där och efter det åt vi på Hells Kitchen. Vi skulle ha gått till en bon fire men klockan var för mycket och man vill inte bli på kommen efter curfew för då måste man böta om man inte är 18 eller med en vuxen. Vi hade jätte kul.

Mads, Greta, jag, Brittany och Ivy

Last Day at Henry:(

Publicerat: 2012-04-05 | 21:36:16 i MItt liv i USA
Eftersom Rod fick ett nytt jobb för en annan organisation så sa depatment of state att vi inte kunde bo kvar där. Så vi var tvungna att flytta vi fick två alternativ, 1. gå på mission bay high school (typ 15 min ifrån var Rod bor) och vi var tvungna att bytta host familh med, det verkade vara jätte häftigt skolan låg precis vid stranden, man kunde till och med surfa på PE. Den ända nackdelen var att den skolan är ganska getto. 2. Flytta till Bloomington, Minnesota 5-10 min från Mall of America, vilket är USA störst köpcenter. Vi valde att flytta till Minnesota, vi tänkte att det var ju bara 3 månader kvar, så varför inte se något annat och se mer av USA. Så nu går vi på Jefferson High school, vi trivs jätte bra. här kommer några av bilderna av den sista dagen på Patrick Henry. Folk hade bakat cupcakes och på lunchen beställde en av våra kompisar Pizza Hut till oss. Och dessutom så var det reprally. Jag kommer sakna alla jätte mycket.

Jag, Sole och Mads

Savannah, jag och Morgan

Jag och Lesslie

Mads, Bobby Elijah, McKenna och jag

Jag och Noelle

Jag och Jenny

Jag, Aroura och Mads

Alise och jag

Haley och jag

Jag, KD och Mads

Cassie och Jag

Mads, Sam & jag

Jag och Gwen

Kathryn och Jag

Jag & Tiana

Dian och jag

KD, jag och Katlin

Olivia


Tia och Robin

Keani

McKenna

Brianna

Winterformal

Publicerat: 2012-04-05 | 20:42:54 i MItt liv i USA
Winter formal är en av alla danser som har här i USA. Det var faktiskt ganska kul, först gick vi ut och åt på en rusturang och efter det åkte vi till dansen som var på ett jätte fint hotell i La Lolla, vilket är typ 20 min med bil. Och eftersom det var winter formal så var alla killar tvungna att ha på sig taxedo.


Palm Springs

Publicerat: 2012-04-05 | 20:33:44 i MItt liv i USA
Palm Springs hemmet till alla dom gamla Hollywood kändisar. Vi åkte dit med 3 andra utbytesstudenter. Så dagen börjades med Palm Springs Tramp, man åker en lift upp till toppen av bergen och så var det snö där uppe. Det kändes konstigt att det var varm och snö samtidigt. Sen åkte vi vidare till Palm Springs Downtown. Det var sjukt att gå från massor av snö till strålande sol och 30+, från jeans och jacka till shorts och tshirt. Därefter bar det av till palm springs outlets som var sjukt stort. Sen var det dax för att åka hem och alla soveröver hos oss, och vi hade det jätte roligt.


LOS ANGELES!!!

Publicerat: 2012-04-05 | 20:06:02 i MItt liv i USA
LA har nog varit topp nummer ett  som jag ville se. Dock blev jag lite besviken för det är inte riktigt så som man ser det på bilder och i filmer. Men jag älskar LA ändå det var coolt att få se alla ställen som man har sätt på tv typ Beverly Hills, Hollywood, Hollywood skylten, kodak theatre där alla grammis är, Santa Monica som var ett av mina favorit ställen i LA.

Las Vegas

Publicerat: 2012-04-05 | 19:47:47 i MItt liv i USA
Här kommer några av all 100-tals bilder jag tog. Las Vegas är ett riktigt coolt ställe och så otroligt mycket att se och att göra. Det häftigaste av allt tyckte jag var att dom hade byggt typ dom stora värdigheterna jorden runt; eiffeltornet, pyramid, vulkan utbrott, Brooklyn Bridge, frihets gudinnan, New Yorks skyskrapor, antika Grekland och man kunde tom åka men en gondol i Venedig och så klart massa annat. På Ceasar's mall(köpcentrum) hade dom målat taket så det skulle se ut som att man var utom hus. Utan för Mirage's hotell så hade dom en vulkan som hade utbrott lite då och då.

Disney Land!!

Publicerat: 2012-04-05 | 07:32:51 i MItt liv i USA
Disney Land och California Adventures det var så sjuk häftigt!
För att det var min födelsedag så bestämde vi oss gör att åka dit och fira den där. Det var jag, Rod, Mads och vår kompis Bobby som åkte. Vi var där i 2 dagar vilket jag tyckte var perfekt om man vill se båda parkerna som är bredvid varandra. Och det bästa av allt var att vi "skolkade" en av dagarna så vi kunde åka det ( haha crimeriders :P).Jul

Publicerat: 2012-04-05 | 07:16:51 i MItt liv i USA
Julen firades i Utah, där Rods familj bor. Resan från San Diego till Utah tog totalt 12 timmar, men halv vägs stannade vi i Las Vegas där vi spenderade natten ( bilderna från Vegas kommer snart). Vi fick ju efter allt ändå en "riktig" jul med snö och sånt. Det var en riktig upplevelse med en amerikansk jul. Vi hade det verkligen jätte trevligt. Vi bakade kakor, öppnade mossor med presenter och åt alldeles för mycket mat, så som en ju ska vara!
RSS 2.0