Xmas in the air

Eller? nej, det känns inte riktigt som jul utan snö. Vi har satt upp julbelysingen, köpt en julgran och pyntat granen. Jag har inte lust att skriva något men bilderna säger allt.

Man inser inte riktigt att det snart är jul när det ser ut så här


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad fina bilder!

2011-12-17 @ 18:09:55
URL: http://savie.devote.se
Postat av: Marcus

Tack :D

2011-12-17 @ 23:18:31
URL: http://marcusintheusa.blogg.se/
Postat av: Felicia

Heeej!

Hoppas du hare bra, läser din blogg osv...

vilket fall så var jag i san diego i somras och då var jag i gaslamp district, downtown SD.

Där någonstans ligger en restaurang som heter marble room. Och där finns en hamburgare som heter all in one och den är så sjukt god så efter som du har turen att vara i san diego tycker jag att du ska dit och besöka deeen!Seriöst alltså, den är sviiiin god!

2012-01-05 @ 00:09:33
Postat av: Annika, blivande utbytesstudent

Hej! Klickade nyss in på din blogg och har varit här någon gång innan. Såg att du bor i San Diego - wow!Jag ska åka (om allt går enligt planerna) till USA i höst på ett utbytesår. Jag har valt delstatsvalen 1. Kalifornien 2. Texas

Åker du med STS? Och i sådana fall hur tidigt fick du skicka in ditt val om Kalifornien för att ha möjlighet att få det? Hoppas att du har det bra där borta ! :)

2012-01-05 @ 11:05:37
Postat av: Fanny

Hej!

Mitt namn är Fanny Markstedt. Jag är för nuvarande utbytesstudent i NZ. Jag skriver som projektarbete en bok om livet som utbytesstudent. Boken kommer att ha ett inslag som heter ”studenter berättar” där studenter i olika länder svarar på ett par frågor och eventuellt finns med på en bild. Jag undrar om du kunde tänka dig att ställa upp och svara på ett par frågor? Kan du tänka dig detta, skicka ett mejl till Fanny@markstedt.se så återkommer jag framöver.

Skulle du kunna ställa upp skulle det vara till stor hjälp för mitt projekt!

Med vänliga hälsningar Fanny

BW Gillar din blogg design :)

2012-01-10 @ 03:58:57
URL: http://fannynz.blogspot.com
Postat av: Marcus

Felicia: Hej, jo jag har det jätte bra! Har inte hört talats om den restaurangen, med det får jag ju absolut ta att göra. Tack för tipset! :)

2012-01-10 @ 06:12:37
Postat av: Marcus

Annika :Hej!

Ja jag hade turen att hamna i Kalifornien, det händer inte så ofta eftersom nästan alla vill dit.

Ja det stämmer jag åker med STS. Jag kommer inte riktigt i håg men jag skickade in delstats valen ganska tidigt. Men det var nog mest en slump att jag fick en placering i Kalifornien för dom matchar dina intressen med värdfamiljens intressen. Så det är inte säkert att man kommer dit även om man tog det som första val. Om du verkligen vill dit så vet jag att några hittade familjer själva.

2012-01-10 @ 06:28:18
Postat av: Matilda

Hejsan! Går du på några sporter på din skola? Såg också att det bodde en dansk student tillsammans med dig, har ni pratat svenska/danska med varandra någongång eller blir det mest engelska?

2012-01-19 @ 20:18:31
Postat av: Amanda

Hejsan! Jag kommer förmodligen åka som utbytis nu 12/13 och jag letar efter en egen värdfamilj. Undrar om du och/eller din värdfamilj känner någon familj som skulle kunna tänka sig att ta emot utbytesstudent i höst?

/Amanda

2012-01-23 @ 15:21:35
URL: http://amandaiamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0